Skraplotter

Skraplotter har blivit allt populärare online på senare år och givetvis finns de även med i Spelhallens sortiment. Du väljer själv om du vill köpa skraplotter för riktiga pengar eller för låtsaspengar, men det är förstås bara spelhallen skraplotter köpta för riktiga pengar som kan ge dig vinster i riktiga pengar. Att spela med låtsaspengar är dock ett utmärkt sätt att komma igång och se efter vilka spelhallen skraplotter man tycker bäst om.

Här är några exempel på populära spelhallen skraplotter:
• Skraplotten Roaring 20s
Den här skraplotten tar dig tillbaka till det glada men också farliga 1920s-talet då börsen gick på högvarv och maffiabossar regerade i New York.

• Skraplotten Fruit Scratch
Denna skraplott är inspirerad av de klassiska enarmade banditerna, de så kallade ”fruktmaskinern”, och innehåller symboler som äpple, jordgubbe, grapefrukt, plommon och citron.

• Big Top Scratch
Big Top Scratch är en skraplott med cirkustema, fylld av lindansare och starka män. Skrapa fram tre cirkusdirektörer och få 10 000 gånger din insats!

Få gratis skraplott från Spelhallen
Alla spelare som spelat för minst 50 kronor de senaste 7 dagarna kan en gång om dagen skrapa Spelhallens skraplott Skattkistan helt gratis och ha chans att vinna kontantvinster. Du kan vinna upp till 100 000 kronor på denna gratis skraplott!
När du har nått upp till omsättningskravet kan du skrapa din lott efter 24 timmar.